De ProfCast

met Dave Boomkens en Marieke Kootte

Profcast ep. 1: Kees Vuik

In deze aflevering spreken we Kees Vuik, professor Numerieke Wiskunde en auteur van meer dan 200 publicaties. Maar als we hem vragen waar hij het meest trots op us, dan zijn dat zijn kinderen.

De ProfCast wordt gemaakt door een team van enthousiastelingen van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica. De techniek is in handen van Joy Blank en Thymo Boog. Meer informatie over Kees en zijn onderzoek vind je op de websites www.tudelft.nl/ewi en www.deprofcast.nl. Heb je vragen, opmerkingen of inspirerende suggesties – schroom dan niet te mailen naar communications-ewi@tudelft.nl. Wij zijn heel erg benieuwd!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 De ProfCast

Thema door Anders Norén