De ProfCast

met Dave Boomkens en Marieke Kootte

De PRofCast ep. 2: Koen Bertels

Samen met Koen Bertels duiken Marieke Kootte en Tijs Ziere in de waanzinnige wereld van Kwantum rekenen. Hij legt uit dat het altijd begint met een stukje perspectief: “Ik weet niets”, wat hem uiteindelijk in Delft deed belanden. 

Deze aflevering is opgenomen in het Belgische biercafé Belvédère in Delft. 

De ProfCast wordt gemaakt door een team van enthousiastelingen van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica. De techniek is in handen van Joy Blank en Thymo Boog. Meer informatie over Koen en zijn onderzoek vind je op de websites www.tudelft.nl/ewi en www.deprofcast.nl. Heb je vragen, opmerkingen of inspirerende suggesties – schroom dan niet te mailen naar communications-ewi@tudelft.nl. Wij zijn heel erg benieuwd!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 De ProfCast

Thema door Anders Norén