De ProfCast

met Dave Boomkens en Marieke Kootte

De ProfCast ep. 6: Annoesjka Cabo

Wat zijn de overeenkomsten tussen wiskunde en muziek? Als er één iemand is die deze vraag kan beantwoorden, dan is het Annoesjka Cabo wel. Niet alleen promoveerde Annoesjka in de Stochastische Meetkunde; ook reisde zij jarenlang, als violiste, de hele wereld over. Tegenwoordig zet Annoesjka nieuwe technieken in om het onderwijs aan de TU Delft te flexibiliseren en te personaliseren. Hoe doet zij dat? Welke rol speelt muziek daarin? En belangrijker nog: hoe het is om, ten tijde van een wereldwijde pandemie, het maximale uit het onderwijs te halen?

De ProfCast wordt gemaakt door een team van enthousiastelingen van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica. De techniek is in handen van Joy Blank en Thymo Boog. Meer informatie over Annousjka en haar onderzoek vind je op de websites www.tudelft.nl/ewi en www.deprofcast.nl. Heb je vragen, opmerkingen of inspirerende suggesties – schroom dan niet te mailen naar communications-ewi@tudelft.nl. Wij zijn heel erg benieuwd!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 De ProfCast

Thema door Anders Norén