De ProfCast

met Dave Boomkens en Marieke Kootte

De profcast ep. 8: Georgios Andreadis

Georgios Andreadis studeerde af op de capaciteitsplanning van datacenters. Een datacenter is een beveiligde hal die gebouwd is met een duidelijk doel: ervoor zorgen dat computerservers altijd blijven draaien. Dankzij het onderzoek van Georgios zullen die datacenters in de toekomst goedkoper, efficiënter en duurzamer aan de steeds maar toenemende vraag naar rekenkracht kunnen voldoen. Niet alleen ontving Georgios een tien voor zijn afstudeeronderzoek; ook werd hij onlangs uitgeroepen tot beste afstudeerder van de TU Delft. Hoe Georgios op de TU Delft Best Graduate Award Ceremony terugkijkt, hoor je in deze aflevering.

De ProfCast wordt gemaakt door een team van enthousiastelingen van de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica. De techniek is in handen van Joy Blank en Thymo Boog. Meer informatie over Annousjka en haar onderzoek vind je op de websites www.tudelft.nl/ewi en www.deprofcast.nl. Heb je vragen, opmerkingen of inspirerende suggesties – schroom dan niet te mailen naar communications-ewi@tudelft.nl. Wij zijn heel erg benieuwd!

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 De ProfCast

Thema door Anders Norén